SOS Treatment

De ideale introductiebehandeling om de producten van Emotion te leren kennen en uw huid te laten wennen aan de textuur en de samenstelling van de producten.

Deze behandeling is de “eerste stap” in de wereld van Emotion SkinCare; tijdens de behandeling kun je het grote verschil ervaren tussen een reguliere hydraterende behandeling en een behandeling met de producten van Emotion specifiek gericht op de droge huid.
– Een korte behandeling
– Kalmeert de huid
– Herstelt de barrière van de huid
– Vult droogte lijntjes en rimpels op
– Laat jouw huid stralen
– De huid voelt aangenaam en zacht aan

Na de eerste SOS behandeling (één of twee keer in de 2 weken) vervolg je de behandelingen met onze zogenoemde ‘Restoring Protocols’, de krachtigste aanpak voor een droge huid. Rimpels en lijntjes zullen verminderen en de elasticiteit van de huid zal verbeteren.

Wil je het beste voor jouw droge huid? Boek dan een kuur van 4 behandelingen (1 x per week) om jouw droge huid de juiste basis te geven.
We starten altijd met 2 x het Vitamine Plus Restoring Protocol en hierna stemmen we de 2 andere kuurbehandelingen af op jouw huid/indicaties (rimpels, lijntjes, verslapping, roodheid etc). Vervolgens kun je de kuur onderhouden met losse behandelingen.