BeautyFace

BeautyFace is een merknaam voor biologische en huidvriendelijke serums en maskers.
Beautyface zoekt constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging (rejuvenation). De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op je huid.
Zowel de oorsprong als de productie van BeautyFace producten garandeert jou eerlijke en veilige cosmetica die voldoet aan de strenge, actuele Europese wetgeving. Door biologische ingrediënten te selecteren (Bio peptiden, marine collageen, tarweproteïnen) en die individueel te verpakken, ontstaat er een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging. Zonder parabenen, PEG, paraffinum liquidum, chemische kleur- en geurstoffen (alleen natuurlijke fruit en plantaardige geur- en kleurolie worden toegepast).

Tot 99,6% natuurlijke ingrediënten blijkt hierdoor in meerdere series haalbaar.

Hieronder vind je alle verschillende lijnen:

BEAUTYFACE INTELLIGENT MASKERS & SERUMS
– 16 individuele gezichtsmaskers met maximale werking en minimale huid- en milieubelasting.
Waarvan 6 een bijbehorende nek- en decolletemasker hebben.

-Hydrogel collageen oogpads

Wist je dat…
een hydrogel 400 keer meer vocht kan opnemen dan haar eigen gewicht? En dat alleen een natuurlijke hydrogel in staat is om dit vocht ook weer af te staan? BeautyFace werkt met 99,4% natuurlijke hydrogel en dat is onvergelijkbaar met veel andere maskers.

-Hydrogel collageen mondmaskers

-Actief skin concentrate serums

Vraagt je huid regelmatig om extra aandacht? Ontstaat er steeds vaker een powerimpuls voor je huid? Of ben je die storende pigmentvlekjes beu? BeautyFace reageert op deze vragen met 7 luxe, intense serums.

Daarnaast heeft BeautyFace ook nog 2 Gold active serums. 1 voor het gezicht en 1 voor de ogen met een verjongende werking.

LICHTGEWICHT MOUSSEMASKER + HYDROLAT SPRAY

MARINE COLLAGEEN GEZICHTSMASKERS

Marine collageen maskers versterken, beschermen, herstellen de huid en zorgen dat rimpels verminderen of zelfs verdwijnen! Binnen 15-30min. heb je dan ook een prachtig resultaat!

En ten slotte…

MOOYA

De BeautyFace MOOYA maskers zijn unieke pareltjes in de wereld van cosmetica.
Ze bestaan uit 2 exclusieve componenten.
1 een masker & 2 een separaat (luxe serum) om na de inwerktijd van het masker aan te brengen. Hierdoor onstaat een optimale en maximale opvulling van elkaar doordat de 2 elkaar versterken.