Hydropeptide behandelingen

Hydropeptide, marktleider in anti-aging en een luxueuze beleving voor je huid wanneer je je huid naar ‘the-next-level’ wilt brengen en meteen zichtbaar resultaat wenst te behalen.
Klinische resultaten d.m.v. gen-signalerende ingrediënten, zoals peptiden, die uw huidcellen aansturen om op een gezonde manier te handelen.

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid er jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en dat voel je al na slechts één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezondere huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van huidveroudering maar is daarnaast ook zeker geschikt voor andere huidproblemen zoals: pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acné, littekens en zonbeschadiging.

In de salon ervaart u de boost-behandelingen en indien u de producten thuis gebruikt, kunt u het resultaat behouden en verbeteren.
Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Uw eerste keer?

Dan plannen we graag een intake in zodat we uw wensen kunnen aanhoren en uw huid kunnen analyseren. 
Ook vertellen we u meer over onze werkwijze en behandelingen zodat u weet waar u aan toe bent en we u kunnen voorzien van een passend 
advies voor huidverbetering.

Een intake met huidanalyse is kosteloos.
 • Intakegesprek, huidanalyse en kennismakingsbehandeling €49,00
  Tijdens de kennismakingsbehandeling wordt het concept van Hydropeptide u geheel duidelijk, en zal er een intakegesprek gehouden worden om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Na afloop van de daarna korte behandeling om kennis te maken met de producten zal ik u een productadvies geven voor de dagelijkse verzorging.
  Uiteraard is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend alleen voor een intake en huidadvies te komen. We kijken samen met u welke behandeling met Hydropeptide, Absolution of Emotion het meest geschikt is voor uw huid.
  Voor een intake/huidanalyse worden geen kosten in rekening gebracht.
 • Hydropeptide refresh behandeling €85,00
  De perfecte basisbehandeling om de huid op te frissen met een onmiddellijk zichtbaar resultaat! 
  2 peelingen – Masker + polypeptide oogmasker – Nek, decolleté en schoudermassage

 • Hydropeptide Intens Refresh polypeptide behandeling €99,00
  Wil je graag de gelaatscontouren verstrakken, je huid tot rust brengen en roodheden in het gelaat verminderen? Tijdens de Intens refresh behandeling wordt de behandeling uitgebreid met een polypeptide gelaatsmasker en een ontspannende massage.
  2 peelingen – Polypeptide masker gelaat – massage

 • Hydropeptide ULTIMATE + Polypeptide gelaat, hals en decolleté €129,00
  De ultieme Hydropeptide beleving waarbij er intensief wordt gewerkt aan de huid met als resultaat zichtbaar vermindering van roodheden, lijntjes en de perfecte hydratatie. Tijdens de ULTIMATE behandeling wordt de behandeling uitgebreid met 3 peelingen, 2 maskers, een polypeptide masker voor gelaat, hals en decolleté en een ontspannende massage voor gelaat, hals, decolleté en een hoofdhuidmassage.
 • Hydropeptide acné 60 min.€85,00
  Behandeling voor de onzuivere acné huid.
Polypeptide, wat is het?
– Een masker dat je binnen 20 minuten zichtbaar resultaat geeft in de vorm van minder lijntjes en rimpels en een frisse, heldere oogopslag.
– Het masker versterkt het collageen in de huid, wat leidt tot een volle, stevige en strakke huid.
– Dit polypeptide-masker zorgt voor onmiddellijke hydratatie en vergrendelt het vocht in de huid voor langdurig comfort.
– Het helpt de huid te kalmeren, herstellen en verhelderen.
– Het masker zorgt voor de directe opvulling van lijntjes en rimpels.