Hydropeptide

Hydropeptide, The Anti-aging Authority, geeft je onmiddellijk een WAUW effect!

HydroPeptide is de marktleider in het gebruik van peptiden en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten.
Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorgingen, resultaatgerichte oplossingen voor alle huidtypes.

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid er jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en dat voel je al na slechts één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezondere huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van huidveroudering maar is daarnaast ook zeker geschikt voor andere huidproblemen zoals: pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acné, littekens en zonbeschadiging.

In de salon ervaart u de boost behandeling en indien u de producten thuis gebruikt, kunt u het resultaat behouden en verbeteren.
Wanneer u 2x daags de producten gebruikt, heeft u na 4-6 weken een prachtig resultaat!
Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

Heb je nog twijfels of weet je niet welke behandeling of producten nu het beste bij je passen?

Tijdens de First Date Experience wordt het concept van Hydropeptide u geheel duidelijk, en zal er een intakegesprek gehouden worden om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Na afloop van de daarna korte behandeling om kennis te maken met de producten zal ik u een productadvies geven voor de dagelijkse verzorging.
Uiteraard is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend alleen voor een intake en huidadvies te komen. We kijken samen met u welke behandeling met Hydropeptide of Emotion het meest geschikt is voor uw huid.
Voor een intake/huidadvies worden geen kosten in rekening gebracht.

Zintuiglijke ervaring

We willen dat jij geniet van het gebruik van de producten.
Klinische resultaten zijn de sleutel tot deze filosofie, maar we geloven ook dat het verzorgen van jouw huid een luxe ervaring moet zijn.