Mieke

Hallo, ik ben Mieke, schoonheidsspecialiste en kapster bij Better Skin.
Ik ben helemaal gek van producten die goed zijn voor je huid en je haren! En met goede producten bedoel ik: gezonde, biologische producten die ook hun steentje bijdragen aan het milieu🌍 en die daarnaast ook heel erg lief zijn voor je huid!
Ik houd niet van toevoegingen zoals parabenen, siliconen, minerale oliën, ggo’s, sulfaten, PEG’s, ftalaten of andere hormoonverstorende stoffen.

Jarenlang heb ik enorm veel last gehad van onzuiverheden, jeuk, eczeem en rode vlekken in mijn gezicht en zo ontstond een lange zoektocht naar verschillende productlijnen om jullie een zo uitgebreid mogelijk assortiment te kunnen aanbieden die passen bij diverse huidproblemen.

In het schoonheidssalon kunt u dan ook terecht voor huidadvies met huidverzorgende of huidverbeterende producten en behandelingen.
En in het kapsalon voor een nieuwe kleur of snit. Alles is mogelijk en ik vind het dan ook geweldig om jullie te voorzien van een stralende huid en/of een nieuw leuk kapsel.

In 2011 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en pedicure met succes afgerond en ben ik dan ook meteen na mijn studie begonnen met mijn eigen salon bij mijn ouders aan huis.
In 2017 werd dan ook mijn grootste droom werkelijkheid en creëerde ik samen met mijn handige man een supermooie salon in Bergeijk!
En omdat mijn ambities nog groter waren, heb ik begin 2020 mijn opleiding tot allround kapster afgerond en hebben we een 2e ruimte kunnen realiseren tot kapsalon.
Een salon waar u terecht kunt voor het totaalplaatje!
Van gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, make-up en spray tanning tot alle behandelingen in de kapsalon.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon!

Mieke Smolders-Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *