Over mij

Hoi, ik ben Mieke! Schoonheidsspecialiste bij Better Skin.
Naast mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure, heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in huidverbetering (huidveroudering, pigmentatie, acné, eczeem… etc.) en orthomoleculaire therapie.
Mijn passie ligt dan ook niet alleen bij de huid. Ik vind het belangrijk dat mensen zich ook lekker in hun vel voelen en zich bewust zijn van de keuzes die ze maken. Dit resulteert vaak ook in een mooie huid.

Daarnaast ben ik helemaal gek van producten die goed zijn voor je huid en je haren! En met goede producten bedoel ik: gezonde, biologisch-verantwoorde producten die ook hun steentje bijdragen aan het milieu en die daarnaast ook heel erg lief zijn voor je huid!
Ik houd niet van toevoegingen zoals parabenen, siliconen, minerale oliën, ggo’s, sulfaten, PEG’s, ftalaten of andere hormoonverstorende stoffen.

Zelf heb ik jarenlang enorm veel last gehad van onzuiverheden, jeuk, eczeem en rode vlekken in mijn gezicht en zo ontstond een lange zoektocht naar verschillende productlijnen. Ik zocht dan ook verschillende merken uit om mee te werken, waarmee ik jullie een zo uitgebreid mogelijk assortiment kan aanbieden. Gericht op verschillende huidproblemen en naar ieders budget.
In het schoonheidssalon kunt u dan ook terecht voor huidadvies met huidverzorgende of huidverbeterende producten en behandelingen.

In 2011 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en pedicure met succes afgerond en ben ik dan ook meteen na mijn studie begonnen met mijn eigen salon bij mijn ouders aan huis.
In 2017 werd dan ook mijn grootste droom werkelijkheid en creëerde ik samen met mijn handige man, Jos, een supermooie salon in Bergeijk!
En omdat mijn ambities nog groter waren, heb ik begin 2020 een opleiding tot allround kapster afgerond en hebben we hiervoor een 2e ruimte kunnen realiseren.
Tijdens de coronaperiode heb ik me verder gespecialiseerd in diverse huidproblemen en heb ik ook mijn diploma tot orthomoleculair therapeut behaald. En hieruit is ook het idee ontstaan om vanuit de orthomoleculaire therapie, een microscopische bloedanalyse te kunnen aanbieden aan mijn klanten.

Een salon waar u terecht kunt voor het totaalplaatje!
– Huidadvies
– Huidverzoring en huidverbetering
– OxyGeneo , Ultrasound en Tripollar (RF) behandelingen
– Microscopische bloedanalyse
– Pedicure
– Make-up
– Spray tanning
– Knip- en verfbehandelingen

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon!

Mieke Smolders-Jansen

Opleiding en achtergrondinformatie:

oktober 2022: Vegan Detox Coach (Afslanken en Detoxen – ScKin Nutrition)
november 2021:
Microscopische bloedanalyse (droog- en levendbloed) (ScKIN Nutrition)
november 2021:
Diploma Orthomoleculaire therapie (SOHF)
mei 2021: Opleiding voeding, suppletie en acné (kennisinstituut voeding en huid)
maart 2020: Opleiding afgerond tot allround kapper + opening kapsalon bij Better Skin
april 2018: Opleiding wimperlift
november 2017: Opleiding visagie
februari 2017: Schoonheidssalon verhuisd naar Bergeijk (Better Skin)
2011: Eigen schoonheidssalon opgericht in Neerpelt bij mijn ouders aan huis (Magnofique)
2006-2011: MBO Schoonheidsspecialiste, pedicure en bedrijfseconomie
2004-2006: Mavo moderne wetenschappen